2382 061900
2382 061505
58300 Κρύα Βρύση, Ελλάδα
Αγρόκτημα Ακρολίμνης
Τρίτη–Σάββατο 7:00 am–3:00 pm
Κυριακή & Δευτέρα κλειστά
Argos Treats > Εμείς

Η Εταιρία

Η Argos ξεκίνησε από την αγάπη των ιδρυτών της για τους σκύλους και την επιθυμία να προσφέρουν στα δικά τους και στα δικά σας τετράποδα ό,τι πιο φυσικό, υγιεινό και νόστιμο. Η εταιρία δραστηριοποιείται στο χώρο των ειδών διατροφής για σκύλους έχοντας ως πλεονέκτημα την παραλαβή ελεγμένης πρώτης ύλης και τη δυνατότητα άμεσης αφυδάτωσης, ώστε να διατηρούνται τόσο οι θρεπτικές ουσίες της τροφής όσο και η φυσική της γεύση.

Το προσωπικό της Argos εκπαιδεύεται με αρτιότητα και προσήλωση στο ποιοτικό αποτέλεσμα. Η επιλογή των τεμαχίων που θα αποτελέσουν την αυριανή λιχουδιά επιβράβευσης των σκύλων σας γίνεται με εξαιρετική προσοχή και μεράκι και η συσκευασία τους εγγυάται τη σωστή τους συντήρηση μέχρι τη στιγμή της απόλαυσής τους από τον αγαπημένο τετράποδο φίλο σας.

Οι εγκαταστάσεις μας.

Η μονάδα παραγωγής της Argos εκτείvεται σε εγκαταστάσεις 3000 τετραγωνικών μέτρων, όπου διαθέτουμε ιδιόκτητο σφαγείο ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Ο έλεγχος των κρεάτων πραγματοποιείται από κρατικούς κτηνιάτρους, ενώ η επιλογή, η επεξεργασία και η συσκευασία των προϊόντων Argos γίνεται από έμπειρο προσωπικό και σε συνθήκες που διασφαλίζουν την απόλυτη υγιεινή και την κορυφαία ποιότητα σε όλα τα προϊόντα Argos.

Γιατί Εμάς

Γιατί χρησιμοποιούμε

εξαιρετική πρώτη ύλη.

Γιατί τα προϊόντα μας είναι

απολύτως φυσικά χωρίς κανένα πρόσθετο.

Γιατί διαθέτουμε

ιδιόκτητες εγκαταστάσεις παραγωγής και συσκευασίας για τον καλύτερο έλεγχο ποιότητας.

Γιατί αγαπάμε

τα σκυλιά και σεβόμαστε τους ιδιοκτήτες τους, εσάς!

Η ιστορία του Άργου

Τη διαβάζουμε στην Οδύσσεια, στο Ομηρικό Έπος που χρονολογείται σχεδόν τρεις χιλιετίες πίσω. Σε αυτό το τόσο συμβολικό δημιούργημα, που μελετά την ανθρώπινη περιπέτεια, ο σκύλος του ήρωα έχει τη δική του ιστορία. Όσο ο Οδυσσέας, ο γενναίος και πολυμήχανος, μάχεται ξανά, μετά τον Τρωικό πόλεμο, για να επιστρέψει στην πολυπόθητη Ιθάκη, περνώντας μέσα από κάθε λογής δοκιμασίες, τέρατα και πειρασμούς, ο Άργος τον περιμένει. Και τον αναγνωρίζει, μετά από τα – συμβολικά – 20 χρόνια απουσίας του. Τι σημασία έχει ο χρόνος, οι μάχες που έχουν αλλοιώσει την όψη, η αναμονή; Ο Άργος τον υποδέχεται και ο Οδυσσέας βεβαιώνεται πως ό,τι άφησε στην πατρίδα του, την Ιθάκη, που είναι η ψυχή του, πράγματι βρίσκεται εκεί και τον περιμένει χωρίς όρους.

Αυτή την αγάπη χωρίς όρους, που ο σκύλος χαρίζει αβίαστα στο αφεντικό του, εισπράττει ο άνθρωπος και προσπαθεί να ανταποδώσει.

Αυτό συμβολίζει για μας ο Άργος – Argos, για όλους, ανεξάρτητα της γλώσσας που μιλάει ο καθένας και που δεν έχει σημασία, όταν μιλάμε για τη μοναδική αυτή σχέση ανθρώπου και σκύλου.

Αναμφίβολα ο σκύλος ευημερεί σε μια δίαιτα με βάση τα συστατικά του κρέατος.

Tips

Τα σνακ Argos με φυσική τρίχα βοηθούν στην καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος του σκύλου σας και προάγουν τη συνολική του υγεία.

Η μέθοδος της αποξήρανσης που χρησιμοποιούμε στην Argos συντελεί στη διατήρηση όλων των θρεπτικών συστατικών του κρέατος, διατηρώντας αναλλοίωτη τη φυσική γεύση και μυρωδιά που ξετρελαίνει τα σκυλιά!

Επιβραβεύστε το αγαπημένο σας σκυλί με ένα φυσικό σνακ Argos, που σέβεται την υγεία του αλλά και τις ενστικτώδεις διατροφικές του προτιμήσεις!

Οι τροφές μας πρέπει:

  • Να είναι κρέας
  • Να είναι όσο το δυνατόν λιγότερο επεξεργασμένες
  • Να έχουν περιεκτικότητα σε υψηλής ποιότητας πρωτεΐνες
  • Να υπάρχει πάντοτε διαθέσιμο πόσιμο νερό όταν παρέχουμε στον σκύλο μας την λιχουδιά

Διακρίσεις / Πιστοποιήσεις

Η Argos τηρεί σύστημα διασφάλισης ποιότητας HACCP.

Photo gallery