2382 061900
2382 061505
58300 Κρύα Βρύση, Ελλάδα
Αγρόκτημα Ακρολίμνης
Τρίτη–Σάββατο 7:00 am–3:00 pm
Κυριακή & Δευτέρα κλειστά
Argos Treats > Services > Κουνέλι > Αυτί χωρίς τρίχα

Αυτί χωρίς τρίχα

Τα σνακ από κουνέλι Argos αποτελούν μια φυσική και εύπεπτη λιχουδιά για τον σκύλο σας. Μα φυσικά γιατί είναι πλούσια σε πρωτεΐνες ενώ περιλαμβάνουν ελάχιστο λίπος. Είναι κατάλληλα για κάθε σκύλο, ακόμη και για τους πιο ευαίσθητους τετράποδους φίλους μας, που κινδυνεύουν από αλλεργίες.

Φυσικά και λαχταριστά, αλλά ελαφριά και εύπεπτα! Τα σκυλιά θα αγαπήσουν αυτή τη λιχουδιά από την Argos για το συνδυασμό απόλαυσης μάσησης και ουδέτερης μυρωδιάς. Είναι κατάλληλα για όλες τις ράτσες των σκύλων, αλλά και ιδανικά για τροφικά ευαίσθητους σκύλους, καθώς διατηρούν την υψηλή πεπτικότητα και περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες. Απόλυτα φυσικά, προσφέρουν την απόλαυση της εύκολης μάσησης, είναι η ασφαλέστερη επιλογή σνακ επιβράβευσης ή απασχόλησης ανάμεσα στα γεύματα.

Τα σνακ Argos με φυσική τρίχα βοηθούν στην καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος του σκύλου σας και προάγουν τη συνολική του υγεία.

Η μέθοδος της αποξήρανσης που χρησιμοποιούμε στην Argos συντελεί στη διατήρηση όλων των θρεπτικών συστατικών του κρέατος, διατηρώντας αναλλοίωτη τη φυσική γεύση και μυρωδιά που ξετρελαίνει τα σκυλιά!

Επιβραβεύστε το αγαπημένο σας σκυλί με ένα φυσικό σνακ Argos, που σέβεται την υγεία του αλλά και τις ενστικτώδεις διατροφικές του προτιμήσεις!