2382 061900
2382 061505
58300 Κρύα Βρύση, Ελλάδα
Αγρόκτημα Ακρολίμνης
Τρίτη–Σάββατο 7:00 am–3:00 pm
Κυριακή & Δευτέρα κλειστά
Argos Treats > Services > Κουνέλι > Αυτί με τρίχα

Αυτί με τρίχα

Τα σνακ από κουνέλι Argos αποτελούν μια φυσική και εύπεπτη λιχουδιά για τον σκύλο σας. Μα φυσικά γιατί είναι πλούσια σε πρωτεΐνες ενώ περιλαμβάνουν ελάχιστο λίπος. Είναι κατάλληλα για κάθε σκύλο, ακόμη και για τους πιο ευαίσθητους τετράποδους φίλους μας, που κινδυνεύουν από αλλεργίες.

Ένα σνακ από την Argos που ισορροπεί ιδανικά ανάμεσα στα αρχέγονα ένστικτα του σκύλου και στην προσεγμένη σε λιπαρά διατροφή που χρειάζεται. Απόλυτα φυσικά στην προέλευση αλλά και στην υφή, χωρίς κανένα τεχνητό πρόσθετο και χωρίς δημητριακά, ενδείκνυνται για όλους τους σκύλους, ακόμη και για αυτούς με τροφικές ευαισθησίες. Καλύπτουν την ανάγκη των σκύλων για φυτικές ίνες, απαραίτητες για την ενίσχυση της πέψης αλλά και ως φυσική πηγή θρεπτικών ουσιών. Προσφέρουν την απόλαυση της μάσησης ενός σνακ που προέρχεται από ένα γευστικό θήραμα, όπως ο σκύλος θα το έβρισκε στη φύση κυνηγώντας, υποστηρίζοντας παράλληλα, με το τρίχωμα και τα κόκκαλα, την καλή πεπτική λειτουργία του οργανισμού του σκύλου.

Τα σνακ Argos με φυσική τρίχα βοηθούν στην καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος του σκύλου σας και προάγουν τη συνολική του υγεία.

Η μέθοδος της αποξήρανσης που χρησιμοποιούμε στην Argos συντελεί στη διατήρηση όλων των θρεπτικών συστατικών του κρέατος, διατηρώντας αναλλοίωτη τη φυσική γεύση και μυρωδιά που ξετρελαίνει τα σκυλιά!

Επιβραβεύστε το αγαπημένο σας σκυλί με ένα φυσικό σνακ Argos, που σέβεται την υγεία του αλλά και τις ενστικτώδεις διατροφικές του προτιμήσεις!