2382 061900
2382 061505
58300 Κρύα Βρύση, Ελλάδα
Αγρόκτημα Ακρολίμνης
Τρίτη–Σάββατο 7:00 am–3:00 pm
Κυριακή & Δευτέρα κλειστά
Argos Treats > Services > Μοσχάρι > Δέρμα κεφαλιού με τρίχα

Δέρμα κεφαλιού με τρίχα

Το μοσχάρι καλό είναι να αποτελεί το μεγαλύτερο μέρος της διατροφής του σκύλου μας, καθώς περιλαμβάνει σημαντικές ποσότητες φωσφόρου, απαραίτητες για τη σωστή ανάπτυξη του τετράποδού μας.

Για απόλαυση μάσησης μακράς διαρκείας και επαφή με τα αρχέγονα διατροφικά ένστικτα του σκύλου, αυτή η λιχουδιά Argos από 100% ποιοτικό μοσχαρίσιο κρέας είναι ιδανική! Η μεγάλη διάρκεια συντελεί στο μέγιστο για το βαθύ καθαρισμό της οδοντοστοιχίας με τον πλέον φυσικό τρόπο. Το τρίχωμα ενισχύει το φυσικό χαρακτήρα του σνακ και καλύπτει τις διατροφικές ανάγκες του σκύλου.

Τα σνακ Argos με φυσική τρίχα βοηθούν στην καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος του σκύλου σας και προάγουν τη συνολική του υγεία.

Η μέθοδος της αποξήρανσης που χρησιμοποιούμε στην Argos συντελεί στη διατήρηση όλων των θρεπτικών συστατικών του κρέατος, διατηρώντας αναλλοίωτη τη φυσική γεύση και μυρωδιά που ξετρελαίνει τα σκυλιά!

Επιβραβεύστε το αγαπημένο σας σκυλί με ένα φυσικό σνακ Argos, που σέβεται την υγεία του αλλά και τις ενστικτώδεις διατροφικές του προτιμήσεις!