2382 061900
2382 061505
58300 Κρύα Βρύση, Ελλάδα
Αγρόκτημα Ακρολίμνης
Τρίτη–Σάββατο 7:00 am–3:00 pm
Κυριακή & Δευτέρα κλειστά
Argos Treats > Services > Μοσχάρι > Δέρμα κεφαλιού χωρίς τρίχα

Δέρμα κεφαλιού χωρίς τρίχα

Το μοσχάρι καλό είναι να αποτελεί το μεγαλύτερο μέρος της διατροφής του σκύλου μας, καθώς περιλαμβάνει σημαντικές ποσότητες φωσφόρου, απαραίτητες για τη σωστή ανάπτυξη του τετράποδού μας.

Ένα εξαιρετικής ποιότητας σνακ από την Argos, για μεσαίους και μεγάλους σκύλους. Η ιδιαίτερη φυσική υφή του δέρματος κεφαλιού, που απαιτεί διάρκεια μάσησης προκειμένου να μαλακώσει, έχει ως αποτέλεσμα την απόλαυση με διάρκεια και τον πολύ καλό καθαρισμό των δοντιών. Η μοναδική ποιότητα και η γεύση του σνακ το κατατάσσουν στη λίστα με τις αγαπημένες λιχουδιές επιβράβευσης.

Τα σνακ Argos με φυσική τρίχα βοηθούν στην καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος του σκύλου σας και προάγουν τη συνολική του υγεία.

Η μέθοδος της αποξήρανσης που χρησιμοποιούμε στην Argos συντελεί στη διατήρηση όλων των θρεπτικών συστατικών του κρέατος, διατηρώντας αναλλοίωτη τη φυσική γεύση και μυρωδιά που ξετρελαίνει τα σκυλιά!

Επιβραβεύστε το αγαπημένο σας σκυλί με ένα φυσικό σνακ Argos, που σέβεται την υγεία του αλλά και τις ενστικτώδεις διατροφικές του προτιμήσεις!