2382 061900
2382 061505
58300 Κρύα Βρύση, Ελλάδα
Αγρόκτημα Ακρολίμνης
Τρίτη–Σάββατο 7:00 am–3:00 pm
Κυριακή & Δευτέρα κλειστά
Argos Treats > Services > Άλογο > Δέρμα χωρίς τρίχα

Δέρμα χωρίς τρίχα

Οι αγαπημένοι μας φίλοι διακατέχονται από μια φυσική ορμή για μασούλημα. Είναι λοιπόν σημαντικό, για να μην μασουλάνε διαρκώς από παπούτσια μέχρι έπιπλα, να υπάρχει μια απολαυστική εναλλακτική, πάντα με γνώμονα τη σωστή ποιότητα. Η λιχουδιά αλόγου Argos αποτελεί ένα κατάλληλο σνακ για πολλούς λόγους. Όχι μόνο είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες αλλά παράλληλα και ένα σχετικά άπαχο σνακ. Επιπλέον, η απουσία πρόσθετων τεχνητών ουσιών το κάνει ακόμη πιο υγιεινό για τον σκύλο σας.

Αν αναζητάτε ένα πραγματικά εκλεκτό σνακ για τον σκύλο σας, το αλογίσιο δέρμα από την Argos είναι η επιλογή που θα σας καλύψει απόλυτα. Από εξαιρετικής ποιότητας πρώτη ύλη και με την ήπια επεξεργασία που αναδεικνύει την ιδιαίτερη γεύση του, το σνακ αυτό με τη σκληρή σύσταση προσφέρει μάσημα διαρκείας και ξεχωριστή γευστική απόλαυση. Συμβάλει στην οδοντική υγιεινή και είναι κατάλληλο και για ευαίσθητους διατροφικά σκύλους.

Τα σνακ Argos με φυσική τρίχα βοηθούν στην καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος του σκύλου σας και προάγουν τη συνολική του υγεία.

Η μέθοδος της αποξήρανσης που χρησιμοποιούμε στην Argos συντελεί στη διατήρηση όλων των θρεπτικών συστατικών του κρέατος, διατηρώντας αναλλοίωτη τη φυσική γεύση και μυρωδιά που ξετρελαίνει τα σκυλιά!

Επιβραβεύστε το αγαπημένο σας σκυλί με ένα φυσικό σνακ Argos, που σέβεται την υγεία του αλλά και τις ενστικτώδεις διατροφικές του προτιμήσεις!