2382 061900
2382 061505
58300 Κρύα Βρύση, Ελλάδα
Αγρόκτημα Ακρολίμνης
Τρίτη–Σάββατο 7:00 am–3:00 pm
Κυριακή & Δευτέρα κλειστά
Argos Treats > Services > Μοσχάρι > Οισοφάγος

Οισοφάγος

Το μοσχάρι καλό είναι να αποτελεί το μεγαλύτερο μέρος της διατροφής του σκύλου μας, καθώς περιλαμβάνει σημαντικές ποσότητες φωσφόρου, απαραίτητες για τη σωστή ανάπτυξη του τετράποδού μας.

Τα χαμηλά λιπαρά αυτού του φυσικού σνακ από 100% μοσχάρι της Argos, χωρίς κανένα πρόσθετο, σε συνδυασμό με τη γεύση και την υφή, θα κερδίσουν το σκύλο χάρη στην απόλαυση που θα του προσφέρουν και τον ιδιοκτήτη του με την υψηλή τους ποιότητα. Είναι η λιχουδιά που μπορεί να προσφερθεί στους αγαπημένους τετράποδους με γενναιοδωρία και χωρίς δεύτερες σκέψεις!

Τα σνακ Argos με φυσική τρίχα βοηθούν στην καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος του σκύλου σας και προάγουν τη συνολική του υγεία.

Η μέθοδος της αποξήρανσης που χρησιμοποιούμε στην Argos συντελεί στη διατήρηση όλων των θρεπτικών συστατικών του κρέατος, διατηρώντας αναλλοίωτη τη φυσική γεύση και μυρωδιά που ξετρελαίνει τα σκυλιά!

Επιβραβεύστε το αγαπημένο σας σκυλί με ένα φυσικό σνακ Argos, που σέβεται την υγεία του αλλά και τις ενστικτώδεις διατροφικές του προτιμήσεις!