2382 061900
2382 061505
58300 Κρύα Βρύση, Ελλάδα
Αγρόκτημα Ακρολίμνης
Τρίτη–Σάββατο 7:00 am–3:00 pm
Κυριακή & Δευτέρα κλειστά
Argos Treats > Services > Μοσχάρι > Πνευμόνι

Πνευμόνι

Το μοσχάρι καλό είναι να αποτελεί το μεγαλύτερο μέρος της διατροφής του σκύλου μας, καθώς περιλαμβάνει σημαντικές ποσότητες φωσφόρου, απαραίτητες για τη σωστή ανάπτυξη του τετράποδού μας.

Μια λιχουδιά από την Argos κατάλληλη για ηλικιωμένους & υπέρβαρους σκύλους. Με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, χαμηλά λιπαρά και μαλακή σύσταση, μασιούνται εύκολα και επομένως ενδείκνυνται εξαιρετικά και για κουτάβια, μικρόσωμους, ηλικιωμένους, ευαίσθητους σκύλους, καθώς και για σκύλους με υπερβολικό βάρος και οδοντικά προβλήματα. Προσφέρει σύντομη απόλαυση μάσησης. Το έντονο άρωμά του το καθιστά πολύ αγαπητό για κάθε σκύλο.

Τα σνακ Argos με φυσική τρίχα βοηθούν στην καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος του σκύλου σας και προάγουν τη συνολική του υγεία.

Η μέθοδος της αποξήρανσης που χρησιμοποιούμε στην Argos συντελεί στη διατήρηση όλων των θρεπτικών συστατικών του κρέατος, διατηρώντας αναλλοίωτη τη φυσική γεύση και μυρωδιά που ξετρελαίνει τα σκυλιά!

Επιβραβεύστε το αγαπημένο σας σκυλί με ένα φυσικό σνακ Argos, που σέβεται την υγεία του αλλά και τις ενστικτώδεις διατροφικές του προτιμήσεις!